Om mig

Du får den bedste behandling hos mig

Med fysioterapien, traumeterapien og den meget brede erfaring, jeg har, betragter jeg mig selv som en fagligt velfunderet kropsbehandler. Jeg bruger en bred vifte af tilgange i behandlingerne bla. inddrager jeg ofte manuel behandling, afspænding, vejrtrækning, grounding og mindfulness med god effekt. Desuden supplerer jeg ofte med instruktioner og øvelser, som skal laves hjemme.

Uddannelser, kurser og erhvervserfaring:

Jeg er uddannet fysioterapeut og har her ud over mange supplerende kurser indenfor dels smertebehandling og smertehåndtering og dels behandling og diagnostik af bevægeapparatsproblemer.

Jeg uddannet Somatic Experiencing traumeterapeut, som er en kropspsykoterapeutisk behandlingsmetode til behandling af mennesker med stress, piskesmæld, langvarige smerter og andre traumer.

Jeg har arbejdet både i privat praksis og indenfor forskellige specialer i hospitalsregi samt på regionens Kommunikationscenter.

De sidste år har jeg arbejdet på Tværfagligt Smertecenter, hvor mit primære fokus har været på komplekse og længerevarende smerte- og bevægeapparatsproblematikker.