Om mig

Du får den bedste behandling hos mig

Med fysioterapien, traumeterapien og den meget brede erfaring, jeg har, betragter jeg mig selv som en fagligt velfunderet kropsbehandler. Udover samtale bruger jeg ofte en bred vifte af tilgange i behandlingerne. Bla. inddrager jeg ofte manuel behandling, afspænding, grounding vejrtrækning, og mindfulness med god effekt. Desuden supplerer jeg ofte med instruktioner eller øvelser, som skal laves hjemme.

Uddannelser, kurser og erhvervserfaring:

Jeg er uddannet fysioterapeut og har her ud over mange supplerende kurser indenfor dels smertebehandling og smertehåndtering og dels behandling og diagnostik af bevægeapparatsproblemer.

Jeg er uddannet Somatic Experiencing traumeterapeut, som er en kropspsykoterapeutisk behandlingsmetode til behandling af mennesker med traumer som f.eks stress, angst, hjernerystelse og langvarige smerter.

Jeg har arbejdet både i privat praksis og indenfor forskellige specialer i hospitalsregi. Jeg har arbejdet mange år på Tværfagligt Smertecenter på Gentofte Hospital og arbejdet på Regionens Kommunikationscenter.

Sidste år begyndte jeg at arbejde ved AS3, Work and Care, hvor jeg primært arbejder med mennesker med stress og belastningsreaktioner samt mennesker med længerevarende smerter.